fbpx

Airco installatie

Gratis offerte op maat

Bij Home Koeltechniek begrijpen we dat jouw behoefte aan airconditioning uniek is, en daarom is onze aanpak dat ook. Ons proces begint met een persoonlijk bezoek waarin we grondig jouw wensen en eisen verkennen. We zijn er om jouw visie te begrijpen, zodat we de perfecte airconditioningoplossing kunnen bieden die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften.

Tijdens dit bezoek voeren we nauwkeurige metingen uit om de ruimte in kaart te brengen en bespreken we uitvoerig waar en hoe de airconditioning geïnstalleerd moet worden. Na dit bezoek stellen we een op maat gemaakte en gedetailleerde offerte op die precies is afgestemd op jouw situatie.

Voor het opstellen van offerte begint het proces met een persoonlijk bezoek waarin we grondig jouw wensen en eisen verkennen.
airco installatie

Airco installatie in 1 dag

Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte en de betaling is voldaan, kunnen we meteen een geschikte datum voor de installatie inplannen. Ons installatieproces begint met onze ervaren monteurs die naar je locatie komen. Ze zorgen ervoor dat de installatie volgens de hoogste normen en in overeenstemming met de fabrikantsspecificaties wordt uitgevoerd.

Bij Home Koeltechniek laten we na de installatie geen sporen achter. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd, zodat je zonder enige overlast kunt genieten van je nieuwe airconditioningssysteem. Je comfort is onze zorg, van begin tot eind.”

Uitgebreid uitleg

Bij Home Koeltechniek gaan we verder dan alleen de installatie. Na de succesvolle installatie van je airconditioningssysteem, nemen onze toegewijde monteurs de tijd om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwd raakt met de werking van je nieuwe systeem.

Onze monteurs zullen stap voor stap alle functies en bedieningselementen van je airconditioning met je doornemen. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je precies weet hoe je het systeem kunt aanpassen aan je comfortbehoeften. Of het nu gaat om de temperatuurinstellingen, de ventilatorsnelheid, het gebruik van speciale functies of zelfs energiebesparende instellingen, we zorgen ervoor dat je volledig zelfverzekerd bent in het gebruik van je airco.

Na de succesvolle installatie van je airconditioningssysteem, nemen onze toegewijde monteurs de tijd om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwd raakt met de werking van je nieuwe systeem.